Animal Plus

Welkom bij Dierenpension Animal Plus.

Wij zijn volgeboekt van:

24 december 2022 tot en met 27 december 2022

30 december 2022 tot en met 2 januari 2023


***


Beste Animal Plus klant,

Wij gaan definitief sluiten per 15 januari 2023

Aan alle mooie dingen komt een einde en helaas ook aan dierenpension Animal Plus. Van een mooi bedrijf opgericht in de jaren 60 van de vorige eeuw, zijn we de 3e eigenaar. Waarom dan toch beëindigen zult u vragen.

We hebben in het verleden de nodige ondernemers perikelen meegemaakt, buren die overlast ervaren, handhavingsverzoeken, de kredietcrisis, corona pandemie om er maar een paar te noemen. We staan nu aan de voet van een nieuwe uitdaging die energiecrisis heet. (per oktober betalen we 150% meer aan energie kosten)

Ook persoonlijke overwegingen spelen een grote rol in dit besluit, waar we in 2003 als echtpaar het dierenpension overnamen, liep onze relatie stuk in 2013. In je eentje een dierenpension aansturen naast een uitdagende ICT baan trekt een zware wissel op het privéleven.

Om te kunnen stoppen waren er 2 opties, overname door een andere ondernemer of verkopen als onroerend goed project. Beide opties hebben we opengehouden maar de 2e optie bleek het meest reeël. September 2021 kwam verkoop onroerend goed van de grond en na de nodige onderhandelingen en overleggen met gemeente en omwonenden is nu de verkoop rond.

De komende kerstvakantie en jaarwisseling zijn we nog open en zullen dan op 15 januari de deuren sluiten.

Wat ik spijtig vind is dat de vele trouwe klanten die jaar in jaar uit hun huisdieren bij ons konden onderbrengen, nu op zoek moeten naar een nieuw vertrouwd adres.

Alle stagiaires die hier een veilige leeromgeving konden ervaren om later een baan in de dierverzorging te vinden zullen elders moeten shoppen.

Alle fijne werknemers die Animal Plus gezicht gaven de afgelopen 20 jaar gaan een nieuwe uitdaging tegemoet.

Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje voor een verwijzing naar andere dierenpensions.

Wij wensen u het allebeste voor u en uw huisdier(en)

Met vriendelijke groet, het team van Animal Plus

Dennis Vermeij, Caroline Tuin, Nikki Polman, Melissa Bannink

IMG_8541